Praca

 

SPECJALISTA DS. MARKETINGU

Miejsce pracy: Chochołów

Opis stanowiska:

  • tworzenie, koordynacja i analiza kampanii marketingowych
  • prowadzenie profili Social Mediowych – planowanie, pisanie i publikowanie treści

  • prowadzenie kampanii outdoorowych

  • prowadzenie negocjacji z Dostawcami i Partnerami w zakresie współpracy marketingowej

  • współpraca z mediami

  • pisanie i redagowanie treści marketingowych

  • czynny udział w planowaniu długo i krótko okresowych działań marketingowych

  • monitorowanie i analiza rynku oraz działań konkurencji

  • organizowanie eventów

  • wsparcie marketingowe restauracji, strefy sportu, SPA i saunarium

  • dbanie o pozytywny wizerunek firmy


Wymagania:

  • wykształcenie wyższe - najlepiej z zakresu Marketingu

  • minimum 2-letnie doświadczenie zawodowe na podobnym stanowisku

  • minimum podstawowa wiedza z zakresu komunikacji marketingowej B2C

  • kreatywność

  • lekkie pióro i bardzo dobra znajomość zasad poprawnej polszczyzny

  • umiejętność pracy w zespole

  • umiejętność pracy pod presją czasu

  • znajomość pakietu MS Office

  • energia, konsekwencja w działaniu i przywiązywanie wagi do szczegółów

 

 REKRUTACJA OTWARTA

Zainteresowane osoby prosimy o przesłanie swoich aplikacji* (CV) z podaniem nazwy stanowiska w tytule maila na adres: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.   do 20. sierpnia 2017.  Informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi osobami. 

 

* Nie zapominamy o zapisie: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dn. 29.08.97 o Ochronie danych Osobowych Dz. U. nr 133 poz. 883 z poźn. zm.)"

 

 

KUCHARZ

Miejsce pracy: Chochołów

Opis stanowiska: 

Osoba zatrudniona na tym stanowisku, pod kierunkiem i nadzorem Szefa Kuchni, w ramach ustalonych kierunków działań i procedur, będzie odpowiedzialna za przygotowywanie i realizację zamówień, na usługi oraz potrawy restauracyjne, przyjęcia bankietowe oraz inne kulinarne działania term.    
Osoba, która dołączy do zespołu kucharzy, będzie miała czynny udział w rozwoju usług gastronomicznych oferowanych przez termy, a także będzie aktywnie wspierała zespół kucharzy, w procesie poprawy jakości świadczonych usług kulinarnych.

 

Wymagania:

  • minimum  rok doświadczenia na powyższym stanowisku pracy,     

  • wykształcenie gastronomiczne,

  • umiejętność pracy w zespole,

  • wysoka kultura osobista,

  • mile widziane doświadczenie zawodowe zdobyte w branży hotelarskiej.

 

REKRUTACJA OTWARTA

Zainteresowane osoby prosimy o przesłanie swoich aplikacji* (CV) z podaniem nazwy stanowiska w tytule maila na adres: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.  lub dostarczenie do siedziby firmy. Skontaktujemy się z wybranymi osobami.

* Nie zapominamy o zapisie: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dn. 29.08.97 o Ochronie danych Osobowych Dz. U. nr 133 poz. 883 z poźn. zm.)"

 

 

 

 

 

 

 

Strona korzysta z plików cookies Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce (dowiedz się więcej)